Tudnivalók az iskolai tankönyvellátásról


Tisztelt Szülők!

A tankönyvellátás rendje a 2018/2019-es tanévben az alábbiak szerint alakul:

 

A kormány 1265/2017. határozata értelmében minden diák, aki a 2018/2019-es tanévben megkezdi középiskolai tanulmányait a 9. évfolyamon térítésmentesen jogosult tankönyvre! A határozat csak az 1-9. évfolyamba beiratkozott általános és középiskolás tanulókat érinti, a 10. évfolyamtól a tankönyvellátás rendje változatlan (fizetős vagy igazolás bemutatásával ingyenes)!

A térítésmentesen biztosított tankönyveket a 9. évfolyamosok a tankönyvosztás időszakában (augusztus) átvehetik az iskolában! Szeretnénk felhívni a szülők és a diákok figyelmét arra, hogy a tankönyvek az iskolai könyvtár tulajdonát képezik, azokért a tanuló felelősséggel tartozik!

Tanév végén a kölcsönzött könyveket a diákoknak hiánytalanul, leltári számra pontosan le kell adni! A tanuló a tanév végéhez (május) közeledve értesítést és listát kap a kölcsönzéseivel kapcsolatban!

A kiadott tankönyvek közül a munkafüzeteket nem kell visszahozni (ez érvényes minden évfolyamra)!

Az iskolában könyvrendelésre és vásárlásra nincs lehetőség, a szülők az alábbi weboldalon tudnak tankönyveket rendelni (www.webshop.kello.hu)!

 


 

TANKÖNYVEK ÁTVÉTELE

 

9.osztályosok

A gólyatáborban (szeptember 01.) kerülnek kiosztásra a tankönyvek.

Ingyen tankönyvre jogosultak tankönyvei

Az ingyen tankönyves tanulók a tankönyveiket szeptember első napjaiban az iskola könyvtárából kölcsönözhetik ki, ha a jogosultsághoz szükséges igazolásokat és a könyvtári tartozásaikat rendezték.

A tankönyveket megvásárlók

A fizetős diákok a befizetési csekkeket és az átvételi elismervényeket az iskolában kapják meg szeptember 1-én. A befizetést követően a könyveket szeptember 1-től adjuk át.

 

Rozsinszky László
tankönyvfelelős tanár

Sprájcer Pál Zoltán
könyvtáros

 

Az alábbi linkre kattintva érhetik el az egyes évfolyamok tankönyveinek listáját:

Tankönyvlista a 2018/2019-es tanévre

Tankönyvellátás rendje

Igénylőlap tanulói tankönyvtámogatáshoz 2018/2019-es tanév

 


Skip to content