Örömteljes “nulladik” öregdiák talákozó

2018.10.06-án az iskolánkhoz tartozó  Csemetekertben – a végzés évére való tekintet nélkül – volt diákjainak szervezett az iskola öregdiák találkozót. Volt tanulóink örömmel, várakozással, emlékekkel felvértezve érkeztek hozzánk vissza. Jóleső érzéssel nyugtázták, hogy még mindig a közösség, a szoros iskolai kötelék részei, s régi tanáraik még sok év távlatából is tudják neveiket, csínytevéseiket. A hagyományokat megtartva a jól összeszokott csapatok, osztályok főztek is a délután-este folyamán.

A találkozón standdal és bemutatóval képviseltette magát a Husqvarna és a Stihl, az erdészeti és kertészeti kisgépek nagykövetei is. A vendégek is tájékozódhattak a legújabb gépekről, munkaeszközökről.

A találkozó jó alkalmat adott arra, hogy frissen, vagy pár éve végzett diákjaink szakmai eszmecserét folytathassanak már “veterán” öregdiák társaikkal, ami elmondásuk szerint nagy élmény volt számukra, s jó érzéssel töltötte el őket.

A “nulladik” öregdiák találkozó  – bizton állíthatjuk – nagyon jól sikerült. Volt diákjaink már az összejövetel vége előtt jelezték, szeretnék,  ha jövőre is megrendezésre kerülne az esemény, és egy év múlva újra eljöhetnének ők is, és mindazok is, akiknek idén bármilyen okból távol kellett maradniuk.

Várjuk őket szeretettel! 

Skip to content