Erdő és ember – Fotópályázat 2018

A Zalaerdő Zrt. fotópályázati felhívása;“Erdő és ember” címmel.

A fotópályázat célja:

Célja, hogy az amatőr fotósok nagyközönség elé tárják alkotásaikat, megmutassák erdő és ember kapcsolatát, különleges mozzanatait.

A pályázók köre:
A Pályázaton részt vehet minden nagykorú, cselekvőképes személy, amatőr fotós, kivéve a Zalaerdő Zrt. dolgozói és családtagjaik, illetve a Pályázat szervezésében vagy lebonyolításában esetlegesen közreműködő természetes személyek,
illetve jogi személyek tulajdonosai, vezetői tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.

A pályázat részletei:
A pályázók legfeljebb 5 darab, saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázatra beküldhető képeknek minimum 8 megapixel nagyságúaknak kell lenniük, a fotók hosszabbik oldala minimum 3000 pixel.

Mobiltelefonnal készült képek nem vehetnek részt a pályázaton! Formátum: JPG.

A nevezéshez szükséges megadni a Pályázó teljes nevét, lakhelyét (települését) és a fotó címét (NÉV ÉS FOTÓ CÍME a fájlnévben!!)!

A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs.

A Kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő illetve a vulgáris, obszcén pályázatokat kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.

A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a Kiíró nem vállal felelősséget.

A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő
pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

Pályázatok elbírálása:
A beérkezett pályázatokat a Kiíró által létrehozott zsűri bírálja el, első három helyezett, illetve különdíjas kerül kiválasztásra.

Nyeremények:
A Kiíró a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben értesíti 2018 nyarán a nyereményről és annak átvételének menetéről. A nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak.

  1. helyezett nyereménye: 50 ezer forintos vásárlási utalvány, melyet a Fotostop.hu webáruházban válthat be
  2. helyezett nyereménye: 30 ezer forintos vásárlási utalvány, melyet a Fotostop.hu webáruházban válthat be
  3. helyezett nyereménye: Három nap, két éjszaka a Szentpéterföldei Horgász Lakban félpanziós ellátással

Különdíjas nyereménye: Három nap, két éjszaka a Szaplányosi Erdei Lakban ellátás nélkül

Figyelem! A tájékoztatás nem teljes körű, PályázatMenedzser.hu csak a pályázatok legfontosabb részleteit publikálja. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját az oldal alján található linkre kattintva! A legfrissebb pályázatokról a pályázati hírleveleink segítségével értesülhet.

Pályázat benyújtása:
A fotókat 2018. április 15-től 2018. május 20. éjfélig várjuk a fotopalyazat (kukac) zalaerdo.hu e-mail címre (Google Drive link, vagy valamilyen fájlküldő használata javasolt!).

 

További információ:

ZALAERDŐ Zrt.
Cím: 8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
Tel.: +36 30/721-5910
E-mail: fotopalyazat (kukac) zalaerdo.hu

Forrás, pályázati kiírás, kapcsolódó dokumentumok
Erdő és ember – Fotópályázat 2018


Ez eredeti kiírást az alábbi linkre kattintva érheti el!


Skip to content