Darvadozás

A verseny szervezése itt-ott kicsit elcsúszott, de ettől még élvezhető volt. Eredetileg a két kilencedik indult erre a megméretetésre. Én a 9.A-t képviseltem a mi nevünk League of Students volt. Ez a név nem a League of Legends nevű játék miatt lett kitalálva,de azért volt hozzá köze.

A csoport tagjai eredetileg 9.A-s diákok voltak csak sajnos az egyik társunknak közbe jött valami így egy 10.-es tanuló jött velünk. Nem sok kellet a verseny megnyeréséhez mivel 57 pontunk lett az elsőnek pedig 67 . A csapatunk eszméletlen jó társaságot kép viselt Volford Martin,Gyömbér Gergő és Papp Dénes társaságában. A szervező nénike egész végig ordibált és nem tudtuk miért.

Két perccel kezdés előtt értünk oda és a néni már befejezte a mondandóját,majd mikor megkérdeztük hogy mi a teendő egyes feladatoknál, ordított,hogy miért nem csinálunk semmit. Sikerült rájönni hogy mi a feladat és elég gyorsan kész lettünk az egésszel. Egyedül a tájékoztatás hiánya tartott vissza. Például egy 1,5-2cm hosszú papírt adtak amivel 3 víz pH értékét kellet megmérni ,de mi erről nem tudtunk és az első vízre elhasználtuk szinte az egészet.

A verseny maga jó volt és jó helyen is volt,csak a virágokat kell még tanulni hiszen azon buktuk az első helyet mivel 16 pontot vesztettünk rajta. Voltak olyan feladatok amit a két csapat együtt oldott meg,sőt olyan is amit egymásról ellenőriztünk. A másik osztály neve a Csemete 9.B volt. Nekik a felkészítő tanárunk adta a nevet. Nekik a szalakótát kellet ábrázolni plakát formájában míg nekünk a mocsári teknőst.

Köszönjük szépen Bognár Judit tanárnőnek a felkészítést és az igazgató úrnak a fuvart. Bármi is legyen tanultunk az esetből és jövőre megnyerjük ezt a versenyt!

                                                                                                                   Papp Dénes

9/A osztályos tanuló


Skip to content